«Ніколи не служив». Баканов отримав офіцерське звання екстерном для призначення на СБУ, – ЗМІ

Опубліковано:
5 Червня, 2019

Перший заступник голови Служби безпеки України, фактичний в. о. керівника СБУ Іван Баканов отримав офіцерське звання за декілька днів до свого призначення. Як повідомляє УНН, Баканов отримав звання лейтенанта.

Зроблено це було для того, щоби силовик мав можливість бути призначеним на посаду першого заступника голови Служби безпеки – начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління СБУ.

Під час відпустки Василя Грицака Іван Баканов де-факто виконує обов’язки голови спецслужби.

За даними видання, раніше Баканов не служив і не перебував на військовому обліку. Як відомо, колишній юрист “Кварталу 97” – друг дитинства, земляк і однокашник нинішнього президента Володимира Зеленського.

Зеленський – військовозобов’язаний, але у 2014 році порушив законодавство про військовий облік і військову службу, проігнорувавши чотири повістки до військкомату за мобілізацією. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #баканов, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #офіцер, #СБУ, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: