З 11 червня стартує новий курс дитячої медіа-школи Тернопіль1

Опубліковано:
4 Червня, 2019

Побачити роботу телебачення зсередини можуть діти під час навчання у медіа-школі Тернопіль1.  Новий курс стартує вже 11 червня. На учнів чекають захоплюючі творчі завдання, робота в кадрі  у студіях телеканалу, спілкування з професіоналами своєї справи. Навчання проводять в студіях телеканалу з професійними ведучими, редакторами, операторами та режисерами.

«Викладачі школи – практикуючі спеціалісти, тому буде більше практичних занять, і лише найважливіше з теорії. Під час навчання учні зможуть побачити перші результати – у програмах та рубриках телеканалу «Тернопіль1», – каже головний редактор Марія Пачковська».

Учні медіа-школи під керівництвом викладачів пройдуть шлях від ідеї до готової для ефіру телепрограми. Вони здобудуть корисні навички, щоб впевнено поводитись перед камерою, сміливо висловлювати свої думки та оригінально подавати інформацію. Опанують сценічне мовлення та  вдосконалять дикцію. Дізнаються більше про сучасну техніку для відео зйомок та  інструменти відео монтажу.

Курс навчання в медіа-школі «Тернопіль1» триватиме два місяці. Максимальна кількість учнів в одній групі – 10 чоловік. За детальнішою інформацією телефонуйте: 0981575101.

 «Запрошуємо талановитих дітей віком від 10 до 15 років, які хочуть спробувати себе у ролі ведучих інформаційних та розважальних програм, побачити як знімають реаліті, навчитись користуватися професійною технікою, до нас на навчання», – каже редактор медіа-школи «Тернопіль1» Людмила Мороз».

Випускники медіа-школи «Тернопіль1» отримають сертифікати та портфоліо своїх відео робіт, а також братимуть участь у зйомках програм телеканалу.

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #медіашкола, #навчання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #Тернопіль1, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: