У смертельній ДТП загинула жителька Підволочиська

04.06.2019 19:13   Джерело: TeNews
Автор : Анастасія Квітковська

Аварія сталася 1 червня близько шостої години ранку в селі Скорики Підволочиського району. Водій автомобіля HYUNDAI Elantra, рухаючись автодорогою сполученням Збараж-Підволочиськ на повороті почав обганяти автобус, а далі спробував повернутися на свою смугу. Та через високу швидкість та різкий маневр кермом вправо спровокувало те, що іномарка виїхала за межі проїзної частини та перекинулася.

Читайте також

На Борщівщині перекинулась вантажівка, що перевозила цистерну з газом

Внаслідок цього пасажир автомобіля, жителька Підволочиська 1955 року народження від отриманих травм загинула на місці події. Попередньо водій тверезий, але у нього взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Загалом на Тернопільщині сталося 844 дорожньо-транспортні пригоди від початку року. 31 особа загинула, 216 учасників дорожнього руху отримали травми. Лише впродовж одного тижня, з 27 травня по 2 червня у поліції зареєстрували 32 автопригоди, у яких загинуло п'ятеро людей, ще четверо отримали травми.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі