Чи справді у райцентрі на Тернопільщині живуть дикі люди

Опубліковано:
4 Червня, 2019

Днями фотограф Natalia Kabliuk з Івано-Франківська проводила фотосесію у Бережанському замку. Зйомка пройшла успішно, але у Бережани пані Наталія більше повертатися не планує. Ні, справа не у самому місті, справа у деяких людях, які у ньому живуть.

Про це пані Наталія розповіла на своїй сторінці у Фейсбук.

 

«Зйомка пройшла успішно, але осад залишився.

Відчували себе в Бережанах біля замку – як на зйомках «в світі дикої природи».

Місцева «бикота» чіплялась до нас тричі, кидала здалеку патиками (знаєте, як дикі племена на островах, які не бачили людей) і т. д. Довелося викликати поліцію.

Розумію, що ці люди реально мають повністю те, на що заслуговують. А потім жаліються, що все їм погано і «путінвінават».

Більше туди ні ногою».

Зрозуміло, що цей пост не залишився поза увагою і люди почали активно його коментувати. Також зрозуміло, що думки розділилися навпіл.

Ось Мирон В. зауважує, що то таке місто, де якщо ти просто гуляєш з фотиком то на тебе витріщаються і не можуть зрозуміти чого ти не турист або не знимкуєш весілля.

А ось Мирон-Марія Панашій зауважує, що також часто доводилося фотографувати у Бережанах і тут насправді живуть чудові люди. А узагальнювати не варто, бо «дикуни» є і у Бережанах, і в Києві.

Підтримала попереднього коментатора і Мирослава Голодишин. Вона пише, що у нашому прекрасному місті знімалися актори, яких знає пів світу, які зіграли не одну роль у відомих фільмах… Але “бикотою” бережанців ще ніхто не обзивав. Лікуйте свою зіркову хворобу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #замок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: