У Тернополі дітей залучили у цікавий проект (Фото)

Опубліковано:
4 Червня, 2019

У Тернополі до Дня захисту дітей провели незвичний фотопроект під назвою “Дитинство одне для всіх”. Експозицію у перший літній день на Театральному майдані мали змогу оглянути гості та жителі міста. Ініціювала його тернополянка, громадська активістка Олена Коваль за сприяння громадської організації “Ділові Українські Жінки в Тернопільській області”.

Перед фотографами Наталією Карп’юк та Іриною Федоришин позували малюки з інвалідністю разом зі здоровими ровесниками. У такий спосіб Олена Коваль намагається донести суспільству, що всі діти, незалежно від стану здоров’я, хочуть дружити, спілкуватися, бути потрібними та прийнятими.

“На жаль, серед нас є малеча, яка потребує більш ретельного догляду і має статус дитини з інвалідністю. Їх не дуже часто побачиш на вулиці. Іноді, через незнання елементарних правил поведінки, таких діток часто стороняться, — пише Олена Коваль. — Суть проекту полягає в єднанні дітей, незалежно від стану їх здоров’я”.

Фото Наталії Карп’юк, Ірини Федоришин та з допису

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проект, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: