Вражаюча історія тернополянки, яку не зламали життєві обставини (Відео)

Опубліковано:
4 Червня, 2019

Історія незламної жінки – самотньої матусі, яка виховує трьох дітей. Її синочку поставили діагноз “спектр аутизму”. Жінка попри всі труднощі мріє про єдине – щоб хлопчик заговорив. Як Тетяна долає всі випробування? Як їй вдалося не зламатися. І як змінилося її життя після участі в соціальному проекті “Небайдужі” дивіться далі у сюжеті Т1 Новини.

Тетяна Бейчук – приклад мужності для багатьох. Дві доньки і наймолодший син – усе її багатство. Жінка сама виховує дітей. Але це не всі труднощі, які спіткали її у житті. Наймолодшому сину Сергію ставлять діагноз – аутизм. Тетяна стала учасницею соціального реаліті на телеканалі Тернопіль1. Героїня каже, програма кардинально змінила її життя.

“Після телепередачі “Небайдужі” наше життя дуже змінилося. До нас дуже почали дзвонити, писати. Мене розшукала давня знайома і допомогла малому з навчанням”, каже Тетяна Бейчук.

Про те, що з дитиною щось не так, Тетяна почала розуміти, коли хлопчику виповнилося два роки. Він боявся сідати в громадський транспорт, комплексував, не вмів чекати та найголовніше хлопчик ще й досі не говорить. Саме тоді Тетяна звернулася до спеціалістів. Сергійкові поставили діагноз – “спектр аутизму”. Наразі Тетяна радіє кожному досягненню Сергійка. Найбільша мрія жінки – щоб хлопчик заговорив.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Бейчук, #життя, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: