Тернопільські «порошенківці» хочуть виключення популіста Тараса Білана із складу фракції

Опубліковано:
4 Червня, 2019

Останнім часом депутат Тернопільської міської ради від Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Тарас Білан проводить популістську інформаційну кампанію на власній Facebook-сторінці та в деяких засобах масової інформації, мета якої – дискредитувати нашу політичну партію та окремих партійців. Активний розпал вона знову отримала у зв’язку із стартом передвиборчої кампанії до Верховної ради України.

Причина такої брудної кампанії від Тараса Білана – категорична відмова партійного осередку та депутатів від БПП «Солідарність» покривати діяльність екс-керівника на посаді керуючого санацією оборонного підприємства ТДНТП «Промінь». Позаяк, за результатами його діяльності, робота підприємства не була відновлена як це передбачалося затвердженим планом. А наслідками керівництва підприємством людини, яка себе називала «волонтером» стало декілька порушених кримінальних проваджень, які стосуються махінацій із землею та майном оборонного заводу.

Водночас, за час керівництва підприємством Тарас Білан не вирішив гостре питання приватизації більше 1000 гаражів на «Алясці», про що тернополяни просять майже сім років, хоча й мав можливість і відповідні повноваження для цього.

Саме тому вкотре закликаємо усі силові структури, зокрема, військову прокуратуру Тернопільського гарнізону Західного регіону України провести об’єктивне та всебічне розслідування цих діянь. Адже розкрадання в оборонці не можуть покриватися жодним чином.

Також закликаємо фракцію Тернопільської міської організації партії Блоку Петра Порошенка «Солідарність» розглянути питання виключення Тараса Білана із складу фракції.

Тернопільська міська організація
партії Блок Петра Порошенка «Солідарність»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #депутат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #солідарність, #тарас білан, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: