Тернополянин, якого звинувачують в побитті жінки, розповів іншу версію подій

Опубліковано:
4 Червня, 2019

Запевняє, що не винен. В редакцію Т1 Новини звернувся чоловік, про якого вчора писали у ЗМІ. В повідомленнях йшлося, що він побив собаку тернополянки і напав на саму жінку.

Пан Андрій цю інформацію заперечує, і вирішив нам розповісти що ж сталось насправді. Крім того додає, з іншими ЗМІ буде судитися. Чоловік, який вчора начебто напав на жінку через гавкіт її собаки – має свою правду. З його слів, випадок трапився на сквері по вулиці Миру, де прогулювались мами зі своїми дітьми. Він зізнався, що сам любить чотирилапих, проте собака жінки була без повідка і постійно на всіх лаяла. Чоловік та інші свідки робили тернополянці зауваження, на що їй було байдуже.

Читайте також

У Тернопільському парку невідомий чоловік побив молоду жінку

“Вчора я йду по вулиці Миру, песик гавкає. Жінки робили зауваження власниці того песика, на що та не реагувала. Вона сиділа в телефоні, а інші просили її прив’язати собаку, бо діти боялись його. Я також вступився. Жінка відповіла, що собака нікого не покусає. Пес був агресивним та вискочив мені на ногу, я його відштовхнув. Господарка собаки почала мене бити, я її відхилив. Так, окуляри з нею впали, але вона одразу їх одягнула. Побитими вони не були. Пес був цілим і бігав собі далі”, розповідає Андрій Довбуш.

Також Андрій Довбуш запевнив, що жінка не падала і рани на лиці не було. Це підтверджують камери відеоспостереження, які були навколо. Поліція їх вже переглянула. Чоловік каже, що фотографія із синцем на щоці, яку надала жінка, сумнівної давності. Він додав, що власники собак повинні слідкувати за своїми улюбленцями, та не ігнорувати прохання оточуючих.

Пан Андрій здивований тим фактом, що місцеві ЗМІ вилили на нього стільки бруду. “Вчора я прочитав статті в засобах масової інформації, вони мене вразили, це було шокуючи для мене. Особливо коментарі в кінці тих статей, як наш народ обливає брудом один одного. Я вважаю, що це ЗМІ пропагують агресію і люди на це ведуться”, додає пан Андрій.

З його слів, він написав заяву у поліцію про недотримання професійних стандартів одного з тернопільських сайтів та планує подавати на них у суд.

“З моєї сторони заява була написана. Це звинувачення ЗМІ у тому, що без мого відома опублікували мою фотографію, в однобічному порядку розмістили матеріал. Дякуючи вам, я маю можливість виправдатись. Бо я вважаю, що засоби масової інформації не повинні розвивати цю агресію в суспільстві”, каже Андрій Довбуш.

Чоловік намагався також зв’язатись із родичкою жінки, яка написала пост у соцмережі. Проте, на повідомлення йому ніхто не відповів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парк, #собака, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: