«Потрібно зупинити «русскую весну»: Ярош іде до ВРУ у списку «Свободи»

Опубліковано:
3 Червня, 2019

Найкращим антивірусом від вірусу промосковського реваншизму є український націоналізм. Тому націоналісти обов’язково мають бути представлені у Верховній Раді і мати там потужну фракцію.

Про це у соціальних мережах написав командувач Української добровольчої армії, екс-керівник “Правого сектора” Дмитро Ярош.

“Досягнути цього націоналісти можуть тільки об’єднавшись на чітких ідейних, програмових та моральних засадах. Наскільки я знаю, процес об’єднання в націоналістичному середовищі успішно йде і українці будуть мати можливість віддати свої голоси за список об’єднаних націоналістів. В Україні йде війна, тому треба лишити у минулому розбіжності, непорозуміння, нездорові амбіції та показати всій нації приклад єднання перед загрозою ліквідації нашої абсолютної цінності – Держави”, – написав Ярош.

“Площадкою для єдиного націоналістичного списку має стати Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Я підтримую націоналістичний об’єднавчий процес і дав згоду балотуватися на цих дострокових виборах по списку об’єднаних націоналістів. Українці! Зупинили ворожу «русскую весну» у 2014-му, зупинимо спроби російського реваншу у 2019-му. Чим більше буде націоналістів у парламенті, тим менше крові проллється на Фронті”, – додав командувач ДУКу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #парламент, #ярош
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: