Термінової допомоги небайдужих потребує сім’я Птиць на Тернопільщині, пише МедіаТОР. Зараз родина переживає потрійне випробування.

25-річний Віталій з народження хворіє невиліковною хворобою — бульозним епідермолізом. Хлопцеві необхідні часті перев’язки, спеціальне харчування. Нещодавно у Віталієвої сестри Марії медики діагностували гостре запалення підшлункової залози. Дівчина перенесла операцію. За донькою доглядала мати Люба і її хворе серце не витримало потрясіння — тепер жінці необхідна заміна серцевого клапана.

Читайте також

Молода вчителька з Тернопільщини потребує допомоги

Вартість життя жінки — 150 тисяч гривень. Таких грошей у родини нема. Всі заощадження витратили на лікування доньки, батько працює електриком та отримує мізерну зарплату.

Родина просить допомогти коштами чуйних людей. Кожна гривня наблизить пані Любу до довгоочікуваного одужання. Вже у ці вихідні подружжя Птиць поїдуть до Києва. Після обстеження пані Любі зроблять операцію. А потім ще довга реабілітація.

Картковий рахунок ПриватБанку 5168 7554 2462 5735

Птиць Любов Федорівна

Інтернет-рахунок у євро – 5169 3600 0575 2880

Подробиці у сюжеті МедіаТОРа.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #благодійність, #допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: