Про чудову альтернативу літнього відпочинку дітей розповіли в Тернополі (Відео)

Опубліковано:
3 Червня, 2019

Відпочинок на свіжому повітрі, рухливі ігри та пізнавальні уроки. Саме так проведуть час школярі у літніх таборах. Організують їх на базі чотирьох тернопільських шкіл за кошти батьків. Роботу табори розпочнуть у червні, буде 2 заїзди, тож батьки вже можуть зголошуватись, аби забезпечити своїм чадам корисний відпочинок в межах міста, повідомляє Т1 Новини.

Літній табір у школі. Учні усіх навчальних закладів Тернополя мають можливість ці канікули провести у місті, поруч з друзями і розважаючись. На базі 4 тернопільських шкіл організували літні табори. Сюди діти можуть приходити щодня о 9 ранку і до 17 години відпочивати.

Батьки такій ініціативі радіють. Пані Наталія мати двох дітей. Розповідає, працює приватним підприємцем, тому часу аби слідкувати за дітьми влітку не має. А літній табір при школі це чудова альтернатива.

Подробиці у сюжеті телеканалу “Тернопіль1“.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відпочинок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #табір, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: