На дорогах Тернопільщини вводять обмеження для вантажного транспорту

Опубліковано:
3 Червня, 2019
З 1 червня на дорогах України вводяться сезонні обмеження на рух великовантажного транспорту, – повідомляє сайт «Тернополяни».

У денний час доби при температурі повітря вище +28 градусів ввели обмеження та заборону на пересування по дорогах загального користування державного значення вантажного транспорту фактичною масою понад 24 тонн і навантаженням на вісь більше 7 тонн. Про це повідомиляє прес-служба “Укравтодору” у Facebook.

Читайте також

На Тернопільщині продовжують ремонт однієї з магістралей області

Обмеження не поширюється на транспортні засоби, які здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані з запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

“Для тимчасової стоянки транспортних засобів використовуються понад 900 майданчиків у смугах відводу доріг та біля об’єктів дорожнього сервісу. “Укравтодор” просить користувачів доріг та перевізників з розумінням поставитися до питання збереження доріг від передчасних руйнувань та дотримуватися умов тимчасових обмежень руху”, – йдеться в повідомленні.

За дотриманням обмежень для вантажного транспорту будуть стежити територіальні підрозділи “Укртрансбезпеки” та відповідні обласні підрозділи Нацполіції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вантажівка, #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обмеження, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: