Тернополян заохочують поділитись ідеями щодо святкування Дня міста

02.06.2019 14:13   Джерело: Голос
Опубліковано : Новини Тернопілля

Запросити до Тернополя улюбленого виконавця, придумати оригінальний флешмоб чи урізноманітнити програму дитячих розваг — цими та іншими пропозиціями жителі обласного центру можуть збагатити програму серпневих святкувань.

Для цього досить лише  перейти за посиланням «Яким ви бачите святкування Дня міста та Дня Незалежності у Тернополі?» та залишити свій відгук. До завершення електронної консультації залишилося сім днів.

Впродовж тижня тернополяни матимуть можливість висловити власну думку та побажання, як необхідно відзначати у Тернополі 28-річницю Незалежності України,  День Державного Прапора та 479-річчя Дня міста.

Пропозиції та зауваження людей просять вказувати у коментарях до публікації на платформі «Електронні консультації та опитування» (ідентифікувавшись через ЕЦП або Bank ID).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Голос  

Коментарі