Для отримання візи до США треба буде показати свої соціальні мережі

Опубліковано:
2 Червня, 2019

Адміністрація президента США Дональда Трампа прийняла рішення, що охочим отримати візу в США доведеться надавати інформацію про свої профілях в соціальних мережах. Про це повідомляє DW.

Здобувачі візи можуть вказати в анкеті, що вони не користуються соціальними мережами, проте якщо їх профілі будуть виявлені, це може привести до «серйозних імміграційних наслідків», заявив представник Держдепартаменту США.

«Як ми спостерігаємо в останні роки в усьому світі, соціальні мережі стають найважливішим майданчиком для терористичної активності», – підкреслив він.

Видання повідомляє, що щорічно близько 50 000 осіб виграють Green card в лотерею. На початку 2018 республіканці представили в Конгресі США проект нового закону про імміграцію, який, серед іншого, передбачає скасування цієї лотереї, а також посилення охорони кордонів і фінансування будівництва загороджувальної стіни на кордоні з Мексикою.

Нагадаємо: Дональд Трамп неодноразово закликав  закликав скасувати візову програму з розіграшу Green Card. На його думку, візова лотерея є однією з причин терактів у країні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #америка, #віза, #соцмережі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: