«Шкільне радіо» – у Товстолузі реалізовано перший проект

Опубліковано:
2 Червня, 2019

«Вітаємо! Вітаємо! Вітаємо! Вперше у радіоефірі ведуча святкового заходу Юлія Гоцко! Всім привіт! З вами сьогодні у радіоефірі поряд з Юлею буду я, Вікторія Тарнавська». На такій веселій і життєрадісній радіохвилі розпочало свою передачу шкільне радіо у Товстолузькій ЗОШ І-ІІІ ст. Великогаївської ОТГ.

Урочисте відкриття цієї події відбулося напередодні літа, 28 травня, з освячення приміщення радіорубки парохом Василем Собчуком. Символічну стрічку перерізали заступник голови Великогаївської сільської ради Галина Кравчинюк разом із наймолодшими школярами. Від імені голови Великогаївської об’єднаної територіальної громади Олега Кохмана привітала присутніх з реалізацією першого проекту, що переміг на конкурсі «Громадський бюджет 2018». Галина Кравчинюк подякувала депутатам сільської ради за виділені кошти, а вчителям та учням школи за участь у створенні згаданого проекту. Із вітальним словом виступила директорка Антоніна Глуха.

Перший шкільний радіоефір був насичений  гуморесками, піснями, інтерв’ю з відомими односельцями. До слова. На стіні радіорубки «росте» радіо дерево, де на світлинах можна впізнати відомих в минулому радіоведучих нашого краю: Зоряну Биндас та Сергія Притулу.

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #радіо, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: