Поїздка у тернопільській маршрутці перетворилася на випробування з болотом

Опубліковано:
31 Травня, 2019
На незадовільний сервіс тернопільського міського автобусу №22 поскаржився пасажир транспорту, який виявив у маршрутці діру, – пише сайт «Тернополяни».

У соцмережі Фейсбук Андрій Вівчар зауважив, що протягом поїздки із тріщини по сидінню та по пасажирах ліпило болото. За словами обуреного чоловіка, коли водієві дали зауваження на неполадку у транспорті, кермувальник тільки посміявся з цього.

— Питання не лише до водія, який не тримає в чистоті транспорт на якому їздить, а і людей, які перевіряють ті автобуси й дозволяють виходити на маршрути відрам з дирами( вина водія не менша за інших) — заявив Андрій Вівчар.

У коментарях люди стають на бік водія, заявляючи, що не за його кошти мають ремонтувати прогалину.

— А що водій? Він цілий день їздить, коли буде прибирати? Це до власників транспорту треба звертатись! Хай придумають щось, щоб не було такого бруду! То ж вони найбільше грошей горнуть! — написала Стелла Кокайло.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #маршрутка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #транспорт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: