Щоб самотужки почистити занедбаний став у Копичинцях людям знадобився цілий рік (Фото)

31.05.2019 20:13   Джерело: Доба
Опубліковано : Новини Тернопілля

Жителі міста Копичинці Гусятинського району самотужки відновили занедбаний місцевий став Нічлава, який є головною окрасою міста. Проблеми із ставком розпочались ще приблизно два роки тому, коли у ставі прорвали шлюзи, - пише Доба.

Місцева влада та жителі вирішили відновити став і самотужки почали його реконструкцію. Небайдужі жителі Копичинців разом із міським головою збирались на толоки та чистили ставок, пише Бізнес-область.

Читайте також

На сто тисяч гривень карасів, коропів та щук поповнився Тернопільський став
На Тернопільщині у ставі вимерла риба (Фото)

- Я живу там поруч і цей став з дитинства пам’ятаю. Тому я не міг цим не займатись. Ми вирішили відновлювати його, дотримуюсь всіх норм та технологій. У ставі почистили все дно та береги, - каже житель Копичинців Роман Василик.

У міській раді кажуть, що до реставрації долучились всі активні мешканці.

- Став Нічлава - головна окраса нашого містечка. Зараз у нього вже запущена вода. На відновлення ставу нам знадобився приблизно рік часу постійної роботи, - каже працівник сектору інформаційно-організаційної роботи на зв’язків із громадськістю Мирослав Лозовський.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Доба  

Коментарі