Тернопільських дітей кличуть на Фестиваль дитинства

31.05.2019 19:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Хочете вдосталь повеселитися? Набридли гастрономічні фестивалі? Не знаєте, чим зайняти дітей на вихідних? Діток з батьками кличуть на Фестиваль дитинства у Тернополі. Відбудеться він у неділю, 2 червня, о 16:00 у дворі вулиці Корольова.

Тернопільська міська організація Української Галицької Партії вирішила до Дня захисту дітей провести фестиваль для найменших тернополян.

“Ми хочемо зробити Тернопіль дружнім до батьків і дітей! На фестивалі діти будуть гратися і розважатися. Тим часом ми з батьками обговоримо, як зробити місто зручнішим для сімей”, - розповідає Ірина Яремчук, заступниця Голови Політради Української Галицької Партії.

Фестиваль дитинства - це чудовий спосіб весело та корисно провести час.

Будуть проводити конкурси, ігри, спортивні естафети.

Окрім того, під час фестивалю відбудеться акція «Ну ж бо, почитай», де маленьким дітям можна буде почитати цікаві книжки.

А як вам боді-арт? Бо на фестивалі будуть аніматори, які малюватимуть яскраві малюнки усім охочим.

Отже, програма:

- ігри,

- конкурси,

- боді-арт,

- спортивні естафети,

- банси,

- акція “Ну ж бо, почитай!”,

- гра “Морський бій”,

- солодощі та багато інших цікавинок від Української Галицької Партії.

Поки діти гратимуться, то батьки матмуть змогу обговорити, як покращити умови для матерів та сімей з дітьми, як зробити місто комфортнішим.

Дізнавшись думку тернополян, Українська Галицька Партія ініціюватиме зміни в місті, які зроблять Тернопіль зручнішим для сімей і дітей.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі