Коли відбудеться загальноміське свято «Випускник – 2019» у Тернополі?

Опубліковано:
7 Червня, 2019
11-класники починають готуватися до випускного, який відбудеться вже наприкінці червня, – пише сайт «Тернополяни».

Зокрема, загальноміське свято «Випускник – 2019» вже традиційно відбудеться на стадіоні.

— Цьогоріч воно пройде не у суботу, а в четвер, 27 червня, — розповідає начальник управління освіти та науки ТМР Ольга Похиляк. — Урочистості розпочнуться парадом випускників центральними вулицями, згодом діти разом із батьками та вчителями роз’їдуться святкувати закінчення школи вже у неформальній обстановці.

Так, збір 11-класників Тернополя — о 15:30 біля Надставної церкви. Рушатимуть о 16:00. А святкові урочистості на стадіоні розпочнуться о 17:00 год.

Та цьому передує ще ЗНО, яке розпочалося 21 травня тестуванням з математики і завершиться 13 червня тестуванням з хімії. Також, досі школярі вже склали ЗНО з української мови та літератури, з іспанської, німецької, французької, англійської мов, сьогодні ж складали тести з фізики. Попереду ще ЗНО з історії України — 4 червня, з біології — 6 червня, з географії — 11 червня.

— Інформацію про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщено на інформаційних сторінках учасників тестування до 25 червня 2019 року. Результати зовнішнього незалежного оцінювання з математики, української мови і літератури та фізики буде оголошено до 14 червня, з іноземних мов та біології — до 20 червня, з історії України, географії, хімії — до 25 червня, — повідомляють в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #випускний, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: