Історія про те, як склалася доля маленького тернополянина, який постраждав від вибуху

Опубліковано:
31 Травня, 2019

8-річний Максимко Лихолат, який торік сильно постраждав від вибуху, проходить реабілітацію. Влітку 2018 року, за даними правоохоронців, його мати намагалась звести рахунки із життям та відкрила газ, внаслідок чого трапилось нещастя. Батько помер через 9 днів у реанімації, а мати проходить лікування у психоневрологічному диспансері. Зараз хлопчика виховує бабуся. Наразі дитині активно допомагають волонтери та небайдужі. Повідомляє Т1 Новини.

Після вибуху газу в квартирі 8-річний Максим Лихолат переніс три операції, попереду у нього тривала реабілітація. Трагедія трапилась у липні минулого року на вулиці Пушкіна у Тернополі. Зі слів правоохоронців, мати хлопчика відкрила газ, оскільки хотіла покінчити життя самогубством. Жінка вижила, зараз лікується у психоневрологічній лікарні. Максимко та його тато отримали серйозні опіки. Батько хлопчика помер на 9 день після вибуху. Наразі хлопчиком опікується бабуся Надія Лихолат, яка ледь стримує свої сльози.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вибух, #Лихолат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: