З червня 2019 року у Тернополі планують ввести в дію нових тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення.

Нові тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення для абонентів КП “Тернопільводоканал” планують ввести в дію з червня. Про це повідомляє прес-служба “Тернопільводованалу”.

28 травня 2019 року на засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затверджено постанову, якою встановлено нові тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення для КП “Тернопільводоканал”.

Відповідно тариф на централізоване водопостачання складатиме 8,004 грн. за 1 куб.м. (з ПДВ) та на централізоване водовідведення — 10,188 грн. за 1 куб.м (з ПДВ), разом — 18,192 грн. за 1 куб.м (з ПДВ). Нагадаємо, діючий тариф на централізоване водопостачання і водовідведення для усіх груп споживачів – 16, 416 грн/м3 .

Вартість води і стоків подорожчала на 1,776 грн. У зв’язку з цим на підприємстві просять в травні подати показники лічильників та розрахуватись за надані послуги, згідно з тарифами, які діють на даний час.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тариф, #тернопіль, #тернопільські новини, #ціна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: