У Тернополі відбулося наймасштабніше танцювальне дійство

Опубліковано:
30 Травня, 2019

Більше 1000 учасників та 40 танцювальних шкіл. У Тернополі відбувся третій танцювальний фестиваль. Свято стартувало грандіозною танцювальною ходою, а згодом усі учасники заходу мали змогу показати свою майстерність і талант перед глядачами на набережній тернопільського ставу. Повідомляє Т1 Новини.

 

Третій танцювальний фестиваль відбувся в Тернополі. Цьогоріч дійство зібрало більше 40 танцювальних колективів міста і області та понад 1000 учасників. Стартував захід велелюдною танцювальною ходою. Колона юних танцюристів пройшла від Театрального майдану до набережної тернопільського ставу.

Як зазначають організатори дійства, цього року до свята долучилось 10 нових колективів. Серед учасників в основному діти шкільного віку. Вони з радістю демонструють свої танцювальні вміння.

Ірина Лилик представляє танцювальну школу BRIGHTEMOTIONS. Тут азам танцю навчається майже 500 дітей. Під час фестивалю покажуть вуличні види танцю.

Серед вихованців танцювальної школи і Марія Осадца. Дівчина займається хіп-хопом вже 8 років. Каже участь в фестивалі захоплює. Танці просто на набережній ставу – це виглядає масштабно, і дарує чудові емоції не лише учасникам, а й глядачам.

Отож, з 14 і до 22 години учасники танцювальних колективів демонстрували свої вміння, дивувались тому, що можуть конкуренти і запалювали місто. А групи підтримки юних танцівників обіцяли, що такі дійства не пропустять в майбутньому.

Тим часом організатори запевнили, що наступного року на танцювальний фестиваль планують залучити ще більше учасників, оскільки за словами організаторів, далеко не всі змогли взяти участь в цьогорічному. Зокрема, очікують на приїзд танцювальних колективів з інших міст, а також мають намір залучили усі танцювальні школи міста, а їх є більше 60-ти.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #танці, #тернопіль, #тернопільські новини, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: