Тернопіль оголосив конкурс для перевізників на 4 приміських маршрутах

Опубліковано:
30 Травня, 2019
Виконавчий комітет Тернопільської міської ради оголосив конкурс на перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах в Тернопільській міській територіальній громаді, – пише сайт «Тернополяни».

Перелік об’єктів конкурсу та розмір плати за участь у конкурсі

№ обєкту Назва маршрутів, що входять до обєкту Періодичність обслуговування Рекомендована кількість автобусів малого класу (до 45 місць)на маршруті, од. Режим обслуговування Загальна кількість автобусів на маршруті, од. Загальна кількість автобусів на маршрутах об’єкта конкурсу Обов’язковий резерв, од. Сумарна кількість автобусів на об’єкті конкурсу, од. Розмір плати за участь в конкурсі, грн
Автобуси, що працюють в режимі маршрутного таксі Автобуси, що працюють в звичайному режимі руху
1 «Тернопіль – Курівці» Постійний 1 1 1 4

1

5 5100,0
«Тернопіль – Вертелка» Постійний 1 1 1
«Тернопіль – Малашівці – Іванківці – Плесківці» Постійний 1 1 1
«Тернопіль – Глядки» Постійний 1 1 1

Окрім іншого, перевізники-претенденти, в разі визнання їх переможцями конкурсу зобов’язані впровадити і забезпечити функціонування системи АСООП в усіх транспортних засобах на маршрутах об’єктів конкурсу; забезпечити обладнання всіх автобусів приладами GPS-зв’язку та системами автоматичного оголошення зупинок; забезпечити роботу водіїв на маршрутах в уніформі; проводити оновлення рухомого складу на закріплених маршрутах.

Документи для участі в конкурсі подаються в Управління транспорту, комунікацій та зв’язку Тернопільської міської ради за адресою: м. Тернопіль, вул. Коперника, 1, 4 – й поверх, з 24.05.2019 р., з понеділка по п’ятницю, з 08:00 год. по 17:15 год. (в п’ятницю до 16:00 год.), обідня перерва з 13:00 год. до 14:00 год. Кінцевий строк прийняття документів – до 16:00 год. 21.06.2019 р.

Засідання конкурсного комітету та проведення конкурсу відбудеться 9.07.2019 р. в 11:00 год. в залі засідань Тернопільської міської ради, за адресою: вул. Листопадова, 5.

Телефони для довідок з питань проведення конкурсу, отримання бланків документів та рахунку для сплати коштів за участь у конкурсі: 52-15-14, 52-69-41, електронна адреса: uprtrans_te@ukr.net.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перевізник, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: