Реальні історії одужання, консультації та поради досвідчених спеціалістів дивіться у програмі «У лікаря» на телеканалі «Тернопіль1»

Опубліковано:
30 Травня, 2019

У медичному реаліті «У лікаря» на телеканалі «Тернопіль1» кожен може побачити реальні історії одужання, усі етапи лікування, познайомитися з досвіченими лікарями.

«З десятка пацієнтів, про яких ми розповідали у медичному реаліті, мене особисто вразила неймовірна, не побоюсь цього сказати,  історія зцілення Аліни Горенко», – каже режисер Леся Маньковська.

Під час будівництва на дівчинку впала стіна вагою 1,5 тонн. Лікарі не давали жодних шансів на одужання. Батьки Аліни звертались у різні клініки, тоді їм порадили тернопільського лікаря Сергія Гаріяна. Медик взявся за складний випадок Аліни. Важка підготовка до операцій, кілька оперативних втручань, і результат неймовірний! Сьогодні дівчинка бігає, займається спортом, живе повноцінним життям!

Неймовірними емоціями від зйомок медичного реаліті діляться і оператори телеканалу Тернопіль1.

«Під час однієї з програм ми знімали унікальну операцію на відкритому серці, яку проводив Ігор Гуменний.  Повірте, коли серце людини зупиняють, йдуть мурашки по шкірі», – каже головний оператор телеканалу Ігор Чорняк.

Де роблять оперативні втручання на відкритому серці у Тернополі та у чому їх складність?  Про це фахово в одному з випусків медичногот реаліті розповів лікар-кардіохірург Тернопільської Університетської лікарні Ігор Гуменний.

У медичному реаліті показують історії одужання не лише дорослих, а й дітей. Зокрема, у п`ятирічної Лізи, лікарі діагностували аденоїдні вегетації. Як лікувати аденоїди: консервативним лікуванням чи оперативним втручанням? Лор та засновник клініки «До і після» Олег Стахів показав новітні методи лікування і безкоштовно провів операцію для Лізи.

Не менш вразив глядачів благодійний проект Тернопільського пластика Миколи Никитюка. Хірург допомагає людям, які мають вади зовнішності після ДТП, опіків або страждають через вроджені дефекти. До лікаря не раз зверталися ті, хто не може заплатити за операцію. Тоді пан Микола вирішив зробити кілька пластик безкоштовно.

В одній із програм до лікаря Олени Височиної  звернулася тернополянка, яка  5 років хворіє цукровим діабетом. Коли відчула перші ускладнення, жінка звернулася до спеціалістів у  Медичний центр “Віасан”.  В даному випуску медичного реаліті глядачі дізнались як знизити ризик розвитку ускладнень цукрового діабету, які можливі способи захисту серця, кровоносних судин, очей.

Про небезпечну хворобу, яку недооцінюють чоловіки йшлося в одному з випусків медичного реаліті. Сорокарічний Петро Гаврилишин з 19 років працює водієм, проте 5 років тому, він почав відчувати болі в ногах. Лікарі поставили діагноз – варикоз. Усунути цю проблему допоміг лікар-хірург, завідувач хірургічного відділення поліклініки міської лікарні №2 , кандидат медичних наук Олег П`ятничка.

Про здоров’я зубів в одному з випусків розповів лікар-парадонтолог Юрій Гринюка. До лікаря звернулася тернополянка Світлана,  яка багато років лікує зуби, проте, єдине, що їй пропонують це видалення. Вона вирішила спробувати знайти істинну причину втрати зубів.

Про гінекологічні хвороби фахово розповість лікар акушер-гінеколог,  завідувач гінекологічного відділення міської лікарні №2 Олег Данилюк. До лікаря звернулася відома співачка гурту «Баби». Жінці проведи складну операцію з видалення фіброміоми та кісти.

Медичне реаліті «У лікаря» Ви можете переглянути на телеканалі Тернопіль у вівторок та четвер о 18.30.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проект, #телепередача, #тернопіль, #Тернопіль1, #тернопільські новини, #У лікаря
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: