Апостол координуватиме забезпечення чесних виборів у 9 областях

29.05.2019 12:23   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Радник очільника Міністерства внутрішніх справ Михайло Апостол оприлюднив позицію МВС щодо процесу виборів народних депутатів України.

При цьому пан Михайло зазначив, що координуватиме забезпечення проведення чесних і прозорих виборів у дев’яти областях.

«Як радник Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова здійснюю координацію структур системи МВС у забезпеченні законних, чесних і прозорих виборів у таких областях: Рівненська, Волинська, Львівська, Тернопільська, Вінницька, Закарпатська, Івано-Франківська, Чернівецька та Хмельницька.

Як і під час виборів Президента України, зробимо все в рамках своїх повноважень, щоб і вибори до ВР відбулися чесно, прозоро, законно... Ми і надалі не допустимо до фальсифікацій, створення і використання різноманітних схем, мереж по скупці голосів, використання «гречки», незаконної агітації тощо», - написав він у фейсбуці.

 

Апостол додав, що в усіх із зазначених областей він буде зустрічатися з представниками місцевих політичних еліт, громадськими активістами, правоохоронцями та журналістами для обговорення законності виборчого процесу.

«Також чекаю від усіх свідомих українців на інформацію щодо порушень у виборчій агітації», - зазначив радник глави МВС.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі