На Тернопільщині оголосили штормове попередження

Опубліковано:
29 Травня, 2019

Перший рівень небезпечності оголосили на Тернопільщині. Упродовж доби в регіоні не уникнути грози, ймовірний сильний вітер, шквали 15 – 20 метрів за секунду, – пише За Збручем.

За прогнозами обласного гідрометеоцентру, на Тернопільщині до кінця доби місцями очікуються значні дощі. 

«На Тернопільщині зберігатиметься хмарна погода з проясненнями. Також по області ймовірні сильні дощі, грози, місцями пориви південно-східного вітру та шквали 15 – 20 м/с, вдень подекуди ймовірний град». Відтак у регіоні оголошено рівень небезпечності. Метеорологи радять врахувати це насамперед тим особам, які планують подорожі.

Щодо температурних показників, то вони зберігатимуться порівняно високими. Вдень стовпчики термометрів сягатимуть двадцяти чотирьох градусів вище нуля. Втім, до кінця тижня у західному регіоні України передбачають невелике похолодання. Дощі сприятимуть зниженню температурних показників.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #погода, #прогноз, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: