Нові шахрайські схеми на Тернопільщині (Відео)

Опубліковано:
1 Червня, 2019

Жінки кажуть, що купують пір’я, а насправді – обкрадають. Лише за вихідні дві сім’ї постраждали від цих шахрайок. Усі постраждалі – люди похилого віку.

До прикладу на Кременеччині у 84-річної бабусі вкрали 10 тисяч гривень. Дві незнайомки прийшли до неї під приводом купівлі пір’я. Схема злагоджена – допоки одна розмовляє з старенькою, інша – краде гроші.

Читайте також

За невдалий жарт тернополянин може потрапити за грати

Схожий випадок трапився і на Борщівщині. Потерпіла поралася по господарству і не замкнула вхідних дверей. Жінка помітила двох незнайомок, коли вони вже виходили з її хати. На порозі злодійки почали виправдовуватись – мовляв скуповують старі подушки і пір’я. Вже після того, як невідомі пішли, жінка побачила, що з хати вкрали 5 тисяч гривень.

Потерпілі кажуть, що злодійки їздять на автомобілях. Поліцейські розшукують їх, але водночас застерігають, щоб інші жителі області не стали жертвами схеми шахрайок.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пенсіонер, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: