Богдан Яциковський подарував сільській малечі спортивний майданчик

Опубліковано:
28 Травня, 2019

У селі Манево, що на Лановеччині, день літнього Миколи став подвійним святом. Тут, завдяки депутату обласної ради Богдану Яциковському, для  місцевої дітвори відкрили спортивний майданчик.

На освячення комплексу під відкритим небом селяни прийшли цілими родинами. Були гості і з сусідніх сіл територіальної громади.

Звісно, найбільше раділа малеча. Хлопчаки і дівчатка відразу ж облюбували новенькі атракціони та навіть вишикувалися до них у чергу.

null

До речі, у селі Манево разом з батьками проживають 67 діток, тридцятеро з них – дошкільнята. А навчаються учні з Манева у сусідній Снігурівці, куди їх підвозить шкільний автобус.

За словами депутата обласної ради, діти мають не тільки навчатися в комфортних умовах, а й гуляти, гратися, розвиватися фізично, зростати здоровими. 

null

– Я, справді, задоволений, що вдалося допомогти місцевим мешканцям організувати дозвілля їхніх дітей. Не слід забувати, що дбаючи про них, ми, насамперед, дбаємо про наше спільне майбутнє. Я завжди готовий йти назустріч людям, і особливо, коли йдеться про виховання нового покоління українців, – запевнив Богдан Яциковський.

– Усе залежить від кожного з нас, – зазначив сільський голова Манева Аркадій Сеник. – Ми запланували чимало – зробити дороги, встановити освітлення, та, на жаль, не вистачає коштів. Тому цей внесок в інфраструктуру села розцінюємо як вклад у розвиток майбутнього наших дітей. Вдячні Богдану Ігоровичу за  цю корисну ініціативу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #майданчик, #Манево, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #яциковський
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: