У Тернополі відбудеться фестиваль з усіма пивоварами України

Опубліковано:
27 Травня, 2019

Фестиваль “Хмільний кухоль” пройде в парку імені Т. Г. Шевченка 31 травня і 1-2 червня. На заході мають представляти крафтове пиво з усіх куточків України і проводити конкурси. Також на фестивалі виступлять рок-гурти.

Організатор святкового дійства Назар Лис інформує, що фестиваль пива у Тернополі став хорошим звичаєм і відбувається у файному місті вже четвертий рік. Про це повідомляє “Ternopilski.info”. Він каже, що запрошує усіх тернополян і гостей міста покуштувати справжнє крафтове пиво, а самих виробників – показати хмільний напій і заохотити всіх до дегустації. Назар Лис каже, що на фестивалі будуть пивовари з усіх усюд, а від видів пива розбігатимуться очі. До слова, кілька років тому приїжджали броварі з Львівської, Івано-Франківської та інших областей.

Організатор заходу додає, що виробники крафтових видів хмільного напою можуть запропонувати різну продукцію для людей. На сьогоднішній день стрімко розвивається виробництво пива в Україні. Дуже втішною є тенденція з додаванням у велику “сім’ю крафтовиків” нових пивоварів.

Програма фестивалю передбачає проведення цікавих конкурсів, продаж пива і самчних закусок. Одним з таких буде проведення улюблених “пивних боїв” для жителів міста. У ньому учасники будуть змагатись випиванням кухля хмільного напою на швидкість. Цей конкурс проходитиме протягом трьох днів фестивалю.

Протягом дня для гостей заходу виступатимуть рок-гурти, а ввечері відбуватиметься дискотека. Вони співатимуть на сцені, яку облаштують у парку.

Нагадаємо, що фестиваль пива пройде у парку Т. Г. Шевченка, що знаходиться на набережній Тернопільського озера. Концепція цього дійства запозичена у європейців, зокрема з Октоберфесту, тому тернополян надихнула ідея проведення фестивалю у своєму місті.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пиво, #тернопіль, #тернопільські новини, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: