У Хоросткові ветерани АТО змагались у богатирських іграх – на церемонію нагородження приїхала міністр

Опубліковано:
27 Травня, 2019

У місті Хоростків 25 травня мірялись силою богатирі на ІІ відкритому обласному турнірі з силового багатоборства серед команд учасників АТО/ООС, присвяченого усім загиблим під час АТО та ООС воїнам. На турнір приїхали команди з Харківської, Київської, Івано-Франківської та Тернопільської областей і з м.Тернопіль. Змагались у спеціальних вправах, які зазвичай виконують спортсмени на “Богатирських іграх” – перекидали колесо вагою більш ніж 200 кг, переносили колоди (валізи) вагою по 65 км, підіймали колоду вагою 65 кг, підіймали каміння, перетягували канат та змагались в армреслінгу (по бажанню). 

Катерина Бойко, заступник голови обласної Спілки учасників АТО : “Перше командне місце цього року виборола команда “АТО Тернопілля”. Друге командне місце у команди міста Харків, третю сходинку зайняла команда з м. Івано-Франківськ “Вольному воля”. В урочистому нагородженні переможців взяла участь міністр у справах ветеранів Ірина Фріз. Дякуємо всім за участь! Чекаємо учасників на наступних змаганнях. Висловлюємо подяку всім меценатам та друзям, які долучилися до організації турніру, адже вкотре ми зробили це своїми силами без використання адмінресурсу.”

Учасники змагань разом з керівництвом міста Хоростків відвідали родину загиблого в АТО Миколи Руснака та поклали квіти на могилі героя.

Організатори змагань: Хоростківська ОТГ, обласна спілка учасників бойових дій, управління з питань фізичної культури і спорту Тернопільської ОДА, Василь Шевчук ГО “Нептун”, ГО “Тернопільська обласна Спілка учасників АТО”

Символічно, що саме у цей день на Тернопіллі у м. Збараж у Збаражському замку відбулось засідання Ради Ветеранів міністерства ветеранів України на якому була присутня міністр у справах ветеранів Ірина Фріз. 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Катерина Бойко, Олена Мудра

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: