Тернополян запрошують взяти участь у розробці проектних пропозицій

Опубліковано:
27 Травня, 2019

Тернопільська міська рада розпочинає  процес розробки Плану місцевого економічного розвитку на 2020 – 2021 роки в рамках Ініціативи ЄС «Мери за економічне зростання» (M4EG).

Складовою Плану дій є проектні пропозиції, які після  відбору увійдуть до Плану місцевого економічного розвитку та зможуть в подальшому брати участь в конкурсах та отримувати гранти на їх реалізацію.

Пропонуємо взяти участь в розробці проектних пропозицій, спрямованих на економічне зростання, підвищення рівня зайнятості, забезпечення участі громадян в економічних, соціальних і культурних процесах на місцевому рівні, а також підвищення їх добробуту та якості життя.

Пропозиції просимо подавати на електронну пошту управління економіки, промисловості та праці Тернопільської міської ради  ekon_mr@meta.ua до 11.06 2019 року.

Контактні телефони: 25-16-49

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проект, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: