Випускники з Великих Гаїв відмовились від святкування заради мандрівки (Відео)

Опубліковано:
26 Травня, 2019

Бенкет змінили на подорож. Випускники Великогаївської школи на Тернопільщині відмовилися від традиційного святкування завершення навчання. Замість вечірніх суконь і дорогих костюмів 15 одинадцятикласників вирушають в мандрівку Європою, передає МедіаТОР.

Провести випускний по-європейськи вирішили на початку навчального року. За роки навчання учні з класною керівничкою об’їздили всю Україну. Нині переглядають спільні світлини, емоції досі пам’ятають. Такі ж враження хочуть пережити уже за кордоном.

– Якщо ми бачили Україну і були зачаровані її красою, тепер хотіли б побачити світ, побачити Європу, така ідея зародилася в нас спільно з батьками і дітьми, – розповідає класна керівниця  Людмила Кравчук.

Організувати урочистості і застілля недешево. Поїздка за кордон обходиться у таку ж суму. Вікенд за кордоном триватиме тиждень. Батьки випускників за все подбали та розпланували кожен день подорожі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #випускник, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #подорож, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: