В громаді на Тернопільщині відновлюють місцеві дороги

Опубліковано:
24 Травня, 2019

Як повідомив перший заступник голови райдержадміністрації Іван Заболотний, наприкінці минулого – на початку цього тижня, 16-20 травня, у Чортківському районі проводився середній поточний ремонт доріг місцевого значення.

Зокрема, близько 700 м нового суцільного асфальтового покриття з`явилося при в`їзді у село Шманьківці, 400 м – у с. Давидківці від повороту на Тарнавку, і майже 700 м при спуску в Росохач. Роботи проводить відома тернопільська фірма «Технобудцентр», що виграла тендер на їх виконання в цьому році, – пише Чортків.City.

З наступног понеділка планується розпочати поточний ямковий ремонт доріг державного значення, що проходять через наш район. А саме: від Чорткова до Скали-Подільської і на проблемній ділянці Пробіжна – перехрестя «Чайка».

На жаль, затяжні проливні дощі не дозволяють належним чином проводити дорожні ремонтні роботи, які дещо затягнулися в часі. Загалом цьогоріч заплановано на відновлення доріг місцевого значення 16,5 млн грн бюджетних коштів.

Аби пересвідчитися в якості ремонтних дорожніх робіт, на місці їх проведення побували депутат обласної ради Володимир Заліщук, голова райдержадміністрації Оксана Чайчук та її перший заступник Іван Заболотний і Колиндянський сільський голова Роман Клапків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громада, #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: