«За відставку президента Володимира Зеленського»: петиція набрала необхідні голоси

Опубліковано:
23 Травня, 2019

Електронну петицію «За відставку президента Володимира Зеленського» за неповні дві доби набрала 25 тисяч голосів, необхідних для її розгляду главою держави.

Про це йдеться у розділі «Електронні петиції» на сайті глави держави.

Зазначимо, що петиція була зареєстрована 22 травня.

Її автор Максим Безрук відзначає, що голосування за Зеленського «у більшості своїй було протестним», і насправді чинний президент не має підтримки 73% виборців.

null

«Ваша особа зовсім не об’єднує більшість українців. Ви консолідували протест, не даючи конкретних обіцянок і політичних орієнтирів, однак тепер, після обрання і інавгурації, ви не можете не мати конкретного шляху. І перші ж ваші заяви та дії розчаровують ваших виборців, розбивають цю тимчасову ситуативну народну консолідацію», – йдеться в тексті петиції.

«Складається неприпустима ситуація, коли «слуга народу» не має моральних зобов’язань перед своїм народом, сформованих у передвиборчому процесі. Тому ми, народ України, вимагаємо вашої негайної відставки», – зазначає автор. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відставка, #зеленський, #петиція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: