Поліція знайшла «заміновувача» рейсового автобуса Червоноград-Тернопіль

23.05.2019 13:13   Джерело: Т1 Новини
Опубліковано : Новини Тернопілля

Оперативники Тернопільщини встановили особу чоловіка, який повідомив про замінування рейсового автобусу. Нагадаємо, 15 травня на лінію “102″ надійшла інформація від чергового автовокзалу про те, що їм телефонував невідомий і заявив про вибухівку в автобусі Червоноград-Тернопіль.

На момент дзвінка даний транспортний засіб, заповнений пасажирами, уже був в селі Ігровиця Тернопільського району. Його зупинили і вибухотехніки перевірили на наявність небезпечних предметів. Проте експерти нічого не виявили і автобус поїхав за своїм маршрутом.

Оперативники почали встановлювати особу, яка здійснила дзвінок. “Жартівником” виявився тридцятиоднорічний уродженець Червоноградського району. Коли до підозрюваного прийшли працівники поліції, то він одразу у всьому зізнався. Як стало відомо, хлопець – інвалід дитинства, а в автобусі на момент його дзвінка перебувала рідна сестра.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Т1 Новини  

Коментарі