У Тернополі будинки затоплює фекаліями (Відео)

Опубліковано:
22 Травня, 2019

Тернополяни з вулиці Тарнавського, 1 скаржаться на ЖЕК. Люди кажуть, подібна ситуація повторюється періодично. Тим часом фахівці наголошують – проблему створюють самі мешканці.

Сміття, фекалії просто посеред підвального приміщення. Мешканці Тарнавського, 1 вже більше тижня страждають від затопленого підвалу. Показують фото, зроблені 10 травня, саме тоді відчули сморід і помітили сміття. Мешканці пригадують, зайти у підвальне приміщення було неможливо. У ситуації винуватять працівників ЖЕКу. Пояснюють, що в той день саме вони пробивали забиту каналізацію.

“Вони просто пробили каналізацію і всі фекалії пішли в підвал. Я не розумію, як можна так було пробити і всі фекалії залишились там. Сморід був просто нестерпний, не можливо у підвал зайти. Діти у нас тут живуть на першому поверсі, то закривались вікна, бо дихати було неможливо”, каже мешканець будинку №1 вул. Тарнавського Юрій Коваль.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будинок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фекалії
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: