Глава АП: Ми розглядаємо винесення на всенародний референдум питання про укладення мирних домовленостей з РФ

Опубліковано:
22 Травня, 2019

Богдан заявив, що різні домовленості, що стосуються військового конфлікту з Росією, має оцінювати суспільство.

Глава Адміністрації президента України Володимира Зеленського Андрій Богдан заявив, що влада розглядає винесення на всенародний референдум питання про укладення мирних домовленостей з РФ. Відповідну заяву він зробив в ефірі “112 Україна” на головному політичному ток-шоу України “Пульс”.

“Сам Володимир Зеленський декларував у своїх виступах, що ми розглядаємо питання оформлення якихось домовленостей та винесення їх на референдум. Все-таки повинні не політики тільки говорити, але народ. Ми розглядаємо винесення на всенародний референдум питання по досягненню мирних домовленостей з Росією, щоб не тільки депутати проголосували і не тільки президент ухвалював рішення – щоб народ України ухвалював це рішення”, – заявив Богдан.

Глава АП зазначив, що різні домовленості, що стосуються військового конфлікту з Росією, має оцінювати суспільство. 

“Малось на увазі не формат, і це говорив Володимир Зеленський під час своєї виборчої кампанії, що кінцеве рішення, якщо воно буде неоднозначно сприйняте суспільством, якщо там будуть точки проблемні для сприйняття тими чи іншими, може бути винесене на референдум, щоб не якийсь політик приймав рішення, яке розколює суспільство, а щоб сам народ, саме суспільство прийняло таке рішення, чи підходять ті чи інші домовленості”, – сказав Андрій Богдан. 

Раніше Богдан заявив про необхідність шукати компроміси в питанні переговорів щодо Донбасу, проте підкреслив, що територіями і людьми держава торгувати не буде. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: