На телеканалі Тернопіль1 триває кастинг на участь в реаліті-шоу «Ти-красива»

24.05.2019 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Хочете пізнати і полюбити себе? Повірити у власні сили? Побачити себе іншою? Команда професіоналів: психолог, стиліст, візажист і перукар шукають жінок для проекту "Ти - красива". Участь - безкоштовна.

 «Ти - красива», - саме цю фразу коучі  радять повторювати жінкам щоранку, дивлячись у дзеркало. Реаліті-шоу на телеканалі «Тернопіль1» доводить: кожна жінка може стати королевою, якщо їй у цьому допомогти.

«Назву цього проекту команда «Тернопіль1» вибрала не випадково. «Ти - красива» - це водночас і ствердження, і переконання. Для того, щоб побачити себе зі сторони, зрозуміти, якою мене бачать інші – з’явилася наша програма. Це проект для жінок і про жінок», - розповідає режисер реаліті Марія Пачковська.

Учасниці програми скористалися шансом щось змінити у зовнішності, а можливо, і у житті. Героїня програми Аліна підтверджує: «Ідея проекту дуже правильна, бо важко в повсякденному житті зупинитися і  по-іншому на себе подивитися».

Команда експертів робить усе, аби учасниці реаліті «Ти - красива» перевтілилися і стали впевнені у собі, у своїх можливостях, у своїй вроді. «Я рада, що стала частиною проекту «Ти красива». Дякую, що дозволили торкнутися часточки Вашої душі. І це - про усіх, хто були в проекті: і тих, хто були в кадрі, і тих, хто був поза ним», - розповідає психолог, арт-терапевт Юлія Порохняк.

Історії героїнь особливі. Вони вражають силою волі, незламністю характерів. Протягом програми глядачі побачать і сльози смутку, і сльози радості. Одна з героїнь програми «Ти - красива» Людмила Панашій розповіла, як участь у шоу вплинула на її життя: «Після проекту я відпустила свій біль і негатив. Почала краще одягатися, змінила парфуми, частіше роблю макіяж і… це працює!»

Головна інтрига проекту – це фінальний вихід героїнь. «Перед фіналом хвилювалися всі: героїня, гості і навіть оператори. Чи сподобаються їй зміни?», - розповідає  режисер програми «Ти - красива» Руслана  Войцеховська.  Дуже важлива підтримка друзів і рідних. Саме їхні компліменти, оплески – найкращий спосіб для учасниці відчути себе королевою.

Команда проекту продовжує спілкуватися з героїнями, радіє кожному їхньому досягненню. Одні відпускають свій біль і негатив, інші стають більш впевненіші в собі, забувають образи, намагаються більше часу приділяти собі.

Програму ви можете побачити на телеканалі «Тернопіль 1» щовівторка о 20 годині. А учасницею другого сезону реаліті  «Ти - красива» можете стати і ви. Переходьте за лінком і заповнюйте анкету і ми Вам зателефонуємо!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі