Уродженець Тернополя став представником Зеленського у Верховній Раді

Опубліковано:
22 Травня, 2019

Екс-перший проректор комунального закладу обласної ради “Хмельницький університет управління та права”, доктор юридичних наук та ідеолог партії «Слуга народу» Руслан Стефанчук призначений представником Президента України у Верховній Раді України.

 

Про це сказано в Указі глави держави від 21 травня.

Довідково. 

Доктор юридичних наук, проректор з наукової роботи вищої школи адвокатури Національної асоціації адвокатів України Руслан Стефанчук до політики займався виключно науковою діяльністю: працював у Хмельницькому університеті управління та права викладачем, завідувачем кафедри, доцентом, професором, проректором з наукової роботи. З 2014 до 2016 року працював проректором з наукової роботи Національної академії прокуратури України.

У коментарі “Громадському” Стефанчук розповідав, що познайомився із Зеленським ще в студентські роки, коли обоє грали в КВН.

“Буквально рік тому ми з ним зідзвонилися. Він сказав: я слідкую за твоїми досягненнями, мені потрібна твоя допомога. Я хочу, щоб ти мені допоміг фахово зрозуміти, як розбудовувати країну. Ми зустрілися і все обговорили”, – говорив Cтефанчук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #призначення, #стефанчук
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: