За доброту старенької циганки «віддячили» крадіжкою

21.05.2019 14:50   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Пенсіонерка із села Мишковичі Тернопільського району стала жертовю шахрайок. Близько 12 години на її подвір’я зайшли особи ромської національності з дитиною і попросили погодувати маля.

Бабуся не відмовила. Тоді жінки почали пропонувати якийсь крам: приносили з машини ковдри, покривала, розкладали в будинку. Пенсіонерка нічого купувати не стала і циганки пішли.

Через декілька годин додому повернулася донька і старенька розповіла їй про гостей. Жінка кинулася до сховку з грошима і виявила, що їх немає. Зникло понад 20 тисяч гривень, майже 800 євро та 300 американських доларів.

Поліцейські  шукають крадійок. Відомо, що ті пересувалися на автомобілі марки «Опель» темно-зеленого кольору на іноземній реєстрації. Одна з жінок приблизно 50-річного віку, троє інших – від 25-ти до 30-ти років. З ними було маля віком до року.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі