Андрій Богдан очолить Адміністрацію президента, – інформатор

Опубліковано:
21 Травня, 2019

Володимир Зеленський визначився з кандидатурою на посаду голови Адміністрації президента – очільником АП президент призначить адвоката Ігоря Коломойського Андрія Богдана.

Про це виданню ІНФОРМАТОР стало відомо з власних джерел в команді Зеленського.

За словами інсайдера, рішення по Богдану остаточне і, ймовірно, вже сьогодні Володимир Зеленський видасть указ про призначення Андрія Богдана головою АП. Андрій Богдан був присутній на сьогоднішній зустрічі Андрія Парубія і керівників парламентських фракцій з Володимиром Зеленським. На зустрічі президент обговорював з парламентарями зміни до виборчого законодавства і розпуск ВРУ.

Богдан ліворуч від Зеленського За словами учасників консультацій, Богдан приймав активну участь в обговоренні всіх питань, які піднімалися сьогодні на Банковій.

null

«Майже перед кожною реплікою Зеленського Богдан говорив йому, що казати», – розповів ІНФОРМАТОРу один із учасників зустрічі.

Варто зазначити, що Андрій Богдан не мав брати участь у переговорах президента з парламентарями, оскільки його правовий статус не визначений і він офіційно не є посадовою особою. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #андрій богдан, #АП, #зеленський, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #очолитиь, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: