За її долею спостерігає весь Тернопіль – історія дівчинки, яку підкинули у «Вікно життя» (Відео)

Опубліковано:
21 Травня, 2019

Історія маленької знайди – продовження: дівчинку, яку мама підкинула у “Вікно життя” сьогодні перевели з пологового. Багато небайдужих тернополян, побачивши сюжет Т1 Новини, прийшли провідати дитину. Принесли багато одягу, іграшок, сумішей і памперсів. А були й такі пари, які цікавилися як можна усиновити дитину. 

Одяг та речі спаковані, дівчинка одягнена і чекає, коли її переведуть з пологового відділення. За її долею спостерігає увесь Тернопіль, лише сюжет Т1 Новини переглянуло більше 50 тисяч людей. Нагадаємо, дитинку підкинули у “Вікно життя” при пологовому відділенні другої міськлікарні ще 13 травня. 

За ці сім днів у пологовому дівчинка набрала вагу і з цікавістю розглядає усе довкола. Медсестри розповідають, маля тихе і спокійне. Плаче, коли хоче їсти. За весь цей час усі в відділенні звикли до дитинки. Кажуть, розлучатися буде важко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вікно життя, #дитина, #дівчинка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: