У Тернополі четверо чоловіків й одна жінка організували наркобізнес

Опубліковано:
21 Травня, 2019

Майже рік оперативники документували діяльність злочинної групи, яка заробляла на продажі марихуани, амфетаміну, метамфетаміну, а також торгували таблетками екстазі та субутексу. Організував наркобізнес безробітний тернополянин 1986 року народження, взявши собі в помічники чотирьох осіб. Усі вони – наркомани зі стажем.

Читайте також

На Тернопільщині до слідчого ізолятора тричі намагалися передати наркотики
Організована група з трьох осіб, що виготовляли і збували наркотики, постане перед судом
В тернопільському парку 16-річні вживали наркотики

Спочатку  закуповували великими партіями наркотики, а тоді реалізовували їх в роздріб. Ціна за товар залежала від кількості купленного. Торгували сировиною із власних помешкань або з автомобіля.

Правоохоронці провели обшуки у помешканнях нарокторговців. Вилучили наркотичних речовин майже на 400 тисяч гривень – півкілограма марихуани, 320 грам амфетаміну, 40 таблеток екстазі, 95 таблеток субітексу та 20 таблеток метамфетаміну, а також 1400 євро, 125 доларів та 15 тисяч гривень, ваги та інші прилади для наркоторгівлі. Крім цього у зловмиснкиів знайшли дві одиниці травматичної зброї.

Двох учасників затримали та обрали їм запобіжний захід у вигляді арешту з правом внесення застави. По трьох інших питання вирішується. Усім інкримінують статтю 307 ККУ.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #наркотик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: