Поляки й естонці співпрацюватимуть із владою Тернополя

21.05.2019 10:13   Джерело: Т1 Новини
Опубліковано : Новини Тернопілля

Іноземні делегації відвідали наше місто в рамках Днів Європи. Представники польської та естонської влади розповіли про досвід розвитку їх міст, з місцевою владою домовились про реалізацію спільних проектів. Повідомляє Т1 Новини.

Розповісти своє бачення європейського майбутнього Тернополя завітали консули й представники влади з Естонії та Польщі. Секретар міської ради польського міста Єленя Гура розповідає, в кінці літа планують підписати договір про співпрацю з Тернополем. Наразі обговорюють спільні проекти.

"Ми вже співпрацюємо в освіті та культурі. У нас підписані договори зі школами та управліннями освіти. Зараз в Єлєні Гурі перебуває група тернопільських студентів з економічного університету. Вони знайомляться з органами місцевого самоврядування та з районним центром зайнятості", каже секретар міської ради міста Єленя Гура (Польща) Войцех Хаджи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Т1 Новини  

Коментарі