Тернопільщину знов «накриють» дощі з грозами

Опубліковано:
21 Травня, 2019

Упродовж доби у західному регіоні України зберігатиметься тепла погода з високою ймовірністю дощів, – каже синоптик Наталка Діденко. Однак слід готуватися до чергової хвилі похолодання, – пише За Збручем.

Опади з Україною поки не прощаються.

«Погода у більшості областей України погіршиться: 21-22 травня дощі з грозами поступово поширяться на більшу частину території, температура повітря знизиться. Синоптичні зміни можуть вплинути на самопочуття, самовладання та настрій. Але не піддавайтеся, оскільки це все тимчасово. Хмари часом прибігають, метушаться, часом навіть занадто затримуються не на своєму місці, але сонце поблажливо дивиться на все це згори», – розповідає Наталка Діденко.

Отже, жителям краю варто набратися терпіння. Оскільки дощитиме в регіоні і далі. Втім, за попередніми прогнозами синоптиків, після завершення дощової пори ймовірна сильна спека.

Софія Романська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #погода, #прогноз, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: