На Теребовлянщині юнак, що жорстоко побив пенсіонера

19.05.2019 18:13   Джерело: Тернопільська липа
Опубліковано : Новини Тернопілля

Теребовлянською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно місцевого жителя за фактом спричинення ним тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння, - пише Тернопільська липа.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у березні 2019 року 25-річний житель одного із сіл Теребовлянського району, колишній учасник бойових дій, приїхавши в гості до знайомої побився там із пенсіонером, нанісши йому палицею кілька ударів, від яких останній втратив свідомість. Потерпілого госпіталізували, діагностувавши в нього травми, що належать до тяжких тілесних ушкоджень.

Розслідування за ч.1 ст. 121 КК України завершено.

Підозрюваний перебуває під вартою.

Довідково: санкція статті Кримінального кодексу України за вчинення даного кримінального правопорушення передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська липа  

Коментарі