Ольга Шахін: програма «Про жіноче» - це теле-подруга та порадниця

19.05.2019 15:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Уже кілька місяців тернополяни і не тільки можуть дивитися програму «Про жіноче», яка виходить на телеканалі «Тернопіль-1» щовівторка о 14:05. Ольга Шахін, яка є не лише ведучою, а й ідейницею цього проекту, каже, що започаткувала програму на запит самих жінок.

«Коли більш активно у Тернополі розпочала роботу наша організація «Асоціація жінок України «Дія», то до різних акцій та проектів стали долучатися багато тернополянок. Наша взаємодія розширювалася за межі тих чи інших заходів, і у розмовах вони висловлювалися про потрібність теле-програми саме для жіночої аудиторії, - каже Ольга Шахін. – З одного боку є багато тернополянок-експерток, багато тих, хто може поділитися своїм досвідом чи історіями успіху. З іншого – кожній жінці потрібна подруга та порадниця, інколи й помічниця. Програма «Про жіноче» - саме для цього».

За словами Ольги Шахін, запропонувати тему до обговорення в ефірі чи порадити гостя студії можна через соціальну мережу Facebook.

«Я відкрита до діалогу та співпраці, тому запрошую писати мені, залишати коментарі, побажання щодо майбутніх програм. Також можна повідомити про проблемну ситуацію, в яку потрапила жінка – адже наша організація об’єднує фахівців у багатьох сферах, тож разом зможемо зарадити, допомогти», - зазначає Ольга Шахін.

Ще про програму «Про жіноче» - у сюжеті.

Нагадаємо також, за підтримки Благодійного Фонду Ольги Шахін виходить соціальне реаліті «Небайдужі». Переглянути випуски можна тут.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі