У Тернополі втретє відбулось особливе благодійне дефіле «Теплий дотик»

Опубліковано:
18 Травня, 2019

У Міжнародний день вишиванки 16 травня у місті відбулась подія “Благодійне дефіле “Теплий дотик”. Дефіле втретє організували майстрині Оксана Чмиленко (Творча майстерня “Палітра тепла”), Ольга Базик-Щедріна (майстерня “Теплі квіти”) та дизайнер Іванна Сивак. Вишитий одяг, одяг з квітами з вовни демонстрували випускникиТернопільської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради. Усі моделі мають знижений слух, але відчуття ритму та талант, які хлопці та дівчата розвинули під час навчання у інтернаті, допомагають органічно демонструвати одяг. Також дефілювали “діти сонця” дітки з синдромом Дауна (ТОГО “Центр “Бебіко”, засновниця Ольга Гордієнко). Моделі, які нагадували одяг героїв фентезі, демонстрували студентки Галицького коледжу ім. В. Чорновола.

Ірина Дворницька, фотограф події: “Вишиті вироби знаних дизайнерів доповнили колоритні аксесуари та неповторні намиста майстринь з Тернополя і Львова від Олени Маканіної, Наталі Курівчак, Світлани Майстрині. Захід планували провести на Театральній площі, але дощ змінив місце локації, ми дуже вдячні за розуміння керівництву Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру імені Тараса Шевченка.”

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Ірина Дворницька

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дефіле, #мода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: