На Тернопільщині під завалами загинув батько трьох дітей

Опубліковано:
18 Травня, 2019

Нещасний випадок трапився в селі Старий Почаїв на Кременеччині. Там цегляна стіна придавила чоловіка, 1980 року народження. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. 

За попередньою інформацією, усе сталося на території недіючого фруктового заводу. Приватний підприємець, якому належить закинута будівля, вирішив навести там порядок та демонтувати стіну. На допомогу покликав п’ятьох людей. Зносити непотрібну споруду мали бульдозером, але поки він доїжджав, чоловіки кілька разів вдарили по стіні кувалдами. В якийсь момент цегла почала осуватися і завалила одного з робочих. Потерпілого одразу витягнули з-під завалів, але врятувати життя не змогли. Від отриманих травм він помер на місці події. У загиблого була дружина, сиротами залишилося троє дітей.

Що стало причиною смерті, встановить експертиза. За даним фактом відкрите кримінальне провадження відповідно до статті 115 частина 1 ККУ – умисне вбивство з поміткою “нещасний випадок”, повідомляють у поліції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #стіна, #тернопіль, #тернопільські новини, #трагедія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: