Телефон у жінки зник із сумки в магазині на Східному масиві. Камера відеоспостереження зафіксувала крадіжку, завдяки чому вдалося оперативно встановити особу підозрюваного. Ним виявився раніше судимий уродженець Тбілісі.

Його затримали вже наступного дня після крадіжки, коли він їхав у тролейбусі. У скоєному іноземець зізнався. Згодом виявилось, що 51-річний підозрюваний вже неодноразово притягувався до відповідальності за майнові злочини. «Відсидів» 24 роки.

Читайте також

50-річний чоловік викрав телефон у школяра

Розшукують його і в сусідніх областях. Лише правоохоронці Львівської області інкримінують чоловікові вісім фактів крадіжок. Чоловік не має постійного місця проживання – їздить містами України і заробляє на прожиття крадіжками. Телефон, викрадений у тернополянки, він передав для реалізації в іншу область.

Зловмисника перевіряють щодо причетності до аналогічних злочинів на Тернопільщині. Крім цього представники міграційної служби з’ясовують, чи легально іноземець перебуває в Україні.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: